Referenssit

Täältä löydät referenssimme

fira-tapiola

Fira Oy toteutti Tapiolassa näkyvälle paikalle suuren liike- ja asuinkerrostalon. Hanke käynnistyi vuonna 2018 ja valmista tulisi olla 2021 aikana.

Tilaajana hankkeessa toimii Merimieseläkekassa ja suurhanke toteutetaan allianssimallilla, jossa rakennuttaja osallistuu rakentamisen ylläpitoon myös hankkeen valmistumisen jälkeen. Mallilla riskit …

kalasataman loisto

Helsingin Kalasatamaan nousevista tornitaloista toinen, Loisto, valmistuu hurjaa vauhtia. Yli sadan metrin korkeuteen kohoavan tornitalon rakentaminen ei onnistu aivan tavanomaisella kalustolla ja lisäksi merenrantakohteen tuuliolosuhteet tuovat työmaalle omat haasteensa. Yksi työmaan erikoisuuksista on harvinainen puristepuomitorninosturi. …

NCC – MATINKYLÄN METROKESKUS

Matinkylän metrokeskuksen työmaa oli haastava sekä kokoluokaltaan että aikataulultaan. Työmaalla työskenteli yhtä aikaa 5 torninosturia, joista yksi oli yli 700 tonnimetrinen uusi Terex Comedil ”The Northern Giant”.

Projektin haasteet

Metrokeskuksen usean eri nosturin työmaalla tilanpuute ja samanaikaiset nostot vaativat erityistä tarkkuutta ja …

SRV - Kauppakeskus Ainoa

Kauppakeskus AINOA sijaitsee Espoon Tapiolassa, ja kaupunkikeskuksesta löytyy yli sadan palveluntarjoajan liiketiloja. AINOAn liiketiloja laajennettiin remontin yhteydessä yhteensä 50 000 neliömetriin. Kauppakeskus toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana, sillä kaupunkikeskuksesta löytyy sekä bussiterminaali että metroasema.

Trenoxin …